eurostablesymfonie.blogg.se

EUROSTABLE SYMFONIE sto f. 1998 tysk ridponny

Torsdag!

Publicerad 2013-08-29 20:56:59 i Allmänt,

Mycket har hänt den senaste veckan.
Som ni vet så är hästarna nu flyttade till Sidbergsliden så Symfonie ska få stå på lösdrift, båda hästarna stortrivs men dom andra hästarna har inte riktigt accepterat dom än, men det kommer väl, dom har ju varandra trots allt.
Ida här även börjat att rida Lilleman(Cosmo) nu två dagar i veckan så jag ska få lite andningsrum men även hjälp med utveckligen när hon ska rida för tränare på torsdagarna.
 
En annan sak helt utanför hästvärlden är att jag och Conny lämnar ifrån oss vårt rum i Brännvattnet och flyttar tillbaka till Burträsk. Varför behöver vi inte gå in på här men för att vi ska kunna vara vänner länge med Solveig och Linus så blir detta bäst.
 
har en massa bilder jag tänkte lägga upp, men insåg att minneskortet är kvar i Bureå hos mammsen, men får ta dom en annan dag.
 
Lilleman har vi äntligen fått kläm på, vi har bytt till en dressyrsadel, bytt bett och fått kläm på höger galoppen så nu ska vi bara nöta på samma sätt som vi brukar göra så kommer han vara bäst! haha!
 
Symfonies hovar är så gott som fräscha, strålen är fortfarande inte bra och är lixom "död" eller vad man ska säga, men vi kämpar och kämpar sen ska även Anna få komma och kika på henne inom kort.
 
lite uppdatering från min sida, något ni undrar över så är det bara att fråga, får även internet i lägenheten så kommer kunna skriva mycket mera då!
 
ha en trevlig kväll! /Lina

sidbergsliden

Publicerad 2013-08-26 13:24:06 i Allmänt,

Hej!
Har inte haft möjlighet att uppdatera nu på senaste, har varit mkt med att måla hus och sånt dära.
men nu när jag likkas inte har någon lektion så tänkte jag att jag uppdaterar lite så ni får veta vad som händer.
 
Hästarna har flyttats till sidbergsliden nu till Ida och jag tror och vet att detta kommer att bli super!
Ida kommer att börja rida Lilleman två dagar i veckan ink en dag i hennes träningsgrupp på srk, det kommer bli jättebra dels för att jag inte alltid kommer måsta tänka på hur han har det och sedan får vi hjälp av Hanna Zingmark när ida rider också. har massa bilder från ett lyckat dressyrpass och ihopsläppet jag kommer visa, men nu sitter jag på skolan och ska åka och köpa glass så!
 
ska även kika på en lägenhet ikväll, kanske blir att flytta tillbaka till burträsk!
 
 

Bilder från idag

Publicerad 2013-08-15 21:54:00 i bilder,

Ida sover här inatt så ikväll blev det ponnyridning och sedan provade hon Lilleman också, imorgon ska vi fota lite mer under dagen så håll utkik :D
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela