eurostablesymfonie.blogg.se

EUROSTABLE SYMFONIE sto f. 1998 tysk ridponny

besök av anna!

Publicerad 2013-11-08 19:55:09 i symfonie,

hej, har legat sjuk hela veckan o har inte haft någon ork alls, därav ingen uppdatering!
 
i alla fall så imorse drog jag till ida vid 10 så tog jag och Gina in Mojje och Ponnyn, ponnyns bakhovar blev verkade och super fina! anna kom vid halv 1 och skulle kolla igenom ponnyn, hade egentligen inte direkt några höga förväntningar men det blev ändå mer än vad jag trodde.. för de första så markerade hon lite höger fram (som vanligt) men sedan så är något fel med hasen på höger bak.. Anna vågade inte säga att det är spatt, men inte heller att det inte är spatt så det kändes allt annat än roligt att höra. Sedan hade hon även låsningar i korset.
 
Hur som helst så sa anna och vi kom överens att vi inte skulle göra någon slags behandling överhuvudtaget föränn jag fått tag i gamla journaler där det står vad som är gjort och inte gjort, uppkollat och inte uppkollat, hon fixade inte ens låsningarna.
 
Anledningen till det är bara för att vi måste hitta vart noll är, vad som har tillkommit sedan jag haft henne och vad som var fel tidigare, mycket fel hade hon såklart när hon kom, vad vi ska fokusera på, hur vi ska lägga upp ett schema och hur vi ska fortsätta när vi inte vet någonting just nu mer än att hon har problem med gallorna och höger fram. men vem vet om något blivit sämre/tillkommit eftersom att många grejer inte syns och ponnyn inte alltid visar det.
 
Hur som helst så ska Anna komma tillbaka om inte allt för länge, så provar vi igen!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela